Sky-sportsdirektør: Poels er vores kaptajn
21. oktober 2017 21:29 af Christian BergFoto: Sirotti

Hollænderen bliver meldt i storform, inden de tre sidste etaper i Tour of Guangxi.

Det meste af Wout Poels’ sæson har været ødelagt af skader, men i slutningen af Vuelta a España viste hollænderen for alvor sit høje niveau. Faktisk kørte han så godt, at han sluttede som nummer seks samlet, selvom han havde udført et stort stykke arbejde for løbets vinder, Chris Froome.

 

Formen for den spanske Grand Tour har han taget med videre til Tour of Guangxi, i hvert fald hvis man spørger Team Skys sportsdirektør, Brett Lancaster. Poels er nemlig kaptajn forud for morgendagens etape, som er den eneste, der slutter opad i årets løb.

 

”Wout Poels er i glimrende form. Jeg vil ikke sige for meget, men jeg synes, at han har kørt nogle virkelig gode tal den sidste uge, inden han kom hertil;” siger Lancaster til Cyclingnews.com.

 

”Han kom virkelig stærkt ud af Vueltaen. Han bliver vores kaptajn, og Landa vil gøre sit bedste for også at være med helt fremme. Vi vil prøve at give ham en hånd, men vi må se, hvad der sker. Jeg tror, at det hele bliver afgjort i morgen, men vi ved ikke helt, hvor hård stigningen er.”

 

Den afsluttende stigning er 3,3 kilometer lang og stiger med 6,2 procent i snit.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG