Robert Gesink starter sæsonen i Australien trods jetlag
13. januar 2018 20:30 af Andy PedersenFoto: A.S.O.

Søndag markerer en helt speciel dag for hollandske Robert Gesink. Det bliver nemlig hans første dag tilbage på cyklen i et løb siden han styrtede i Tour de France i sommers. Comebacket har dog været hårdt undervejs lige til det sidste.

Styrtet i Tour de France endte med store konsekvenser for Gesink, som måtte sande, at han havde brækket en ryghvirvel. Det betød, at hans sæson sluttede den 9. juli, hvor styrtet skete. Det gav ham til gengæld god tid til, at han kunne genoptræne.

 

Dog har han rejst en del, og skulle også rejse til Australien i forbindelse med Tour Down Under, hvor det var meningen, at han skulle starte hans sæson. Det har dog været truet indtil nu, hvor han har lidt af jetlag, hvilket har påvirket ham meget. Det skulle han dog være ovre nu.

 

”Til at starte med ville jeg ikke starte hernede i forbindelse med at jeg havde dobbelt jetlag. Jeg startede min sæson i Tour Down Under i sidste sæson, men perioden efter, hvor jeg skulle komme tilbage fra Australien, var ikke særlig god,” siger han til De Telegraaf.

 

”Jeg var nødt til at tage direkte til Abu Dhabi og kort tid derefter til Tirreno-Adriatico, og jeg følte hele tiden, at jeg var bagefter mig selv. Nu har jeg fuldstændig frigjort februar til gengæld,” siger han.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG