Perlerække af topryttere i Ballerup Super Arena
10. oktober 2017 14:53 af Christian BergFoto: Sirotti

Der kan opleves flere medaljetagere fra de store internationale mesterskaber.

På torsdag bliver den danske banesæson skudt i gang, og flere af de allerbedste baneryttere i dansk cykelsport kommer til Ballerup Super Arena. U23-europamesteren på landevej Casper Pedersen, VM-bronzevinder Amalie Dideriksen, tredobbelte U19-verdensmester Julius Johansen, europamesteren i pointløb Niklas Larsen, sidste års Dernypace europamester Casper Folsach og 6-dagesstjernen Marc Hester er bare nogle af de navne, der kan opleves.

 

"Når vi har vores landsholdsryttere hjemme, er det ganske enkelt cykelløb i absolut verdensklasse, som vi kan præsentere ved vores stævner. Jeg kan kun opfordre alle, der elsker cykelløb til at komme på banen på torsdag og få en stor cykeloplevelse", forklarer Dansk Bicycle Clubs sportschef, Kenneth Røpke.

 

Et af de mest spændende løb er elitens parløb, hvor der er lagt op til et opgør mellem Casper Pedersen/Niklas Larsen og Casper Folsach/Julius Johansen, og begge par hører til blandt toppen.

 

Også profiler som landsholdsrytter og lørdagens dobbelte danske mester Trine Schmidt, U19 verdensmester i forfølgelsesløb Johan Price-Pejtersen, den danske mester i sprint William Rimkratt-Milkowski og den danske U19 mester i sprint Jakob Joensen kan opleves torsdag i Danmarks største cykelarena. Her skal den sidstnævnte op i et specielt sprinteropgør.

 

"Det går godt i dansk banecykling, og vi håber virkelig, at publikum får øjnene op for de store oplevelser, man kan få ved vores stævner og møder talstærkt op", lyder det fra DBCs formand Michael Sandstød.

 

DBC har løbende stævner over hele vintersæsonen. Den 23. november er der UCI-stævne, og den 29. december køres det klassiske 100 kilometer parløb med et stærkt besat felt. Igen i år er det registreret på den internationale cykelkalender.

 

Torsdagens stævne indledes kl. 18:45 og afsluttes kl. 22:00. Entré er blot kr. 50,-. DBC-medlemmer har gratis adgang.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG