Kristoff skal sikre UAE-succes i brostensklassikertrio
20. marts 2018 16:53 af Mathias Mundbjerg Foto: UAE Team Emirates

Det bliver som ventet Alexander Kristoff, som UAE skal sætte sin lid til i E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem og Dwars door Vlaanderen.

UAE Team Emirates har fået en ordentlig overhaling inden denne sæson. Sidste år var der minimale forventninger til holdet i brostensklassikerne, og det var en mindre sensation, at Sascha Modolo kæmpede sig til en sjetteplads i Flandern Rundt.

 

Nu er den norske stjernerytter og tidligere Flandern Rundt-vinder Alexander Kristoff imidlertid kommet til holdet, og derfor skal der helt andre boller på suppen, når feltet fredag tager hul på WorldTour-serien af brostensklassikere.

 

”Vi tager til Belgien for at gøre det godt. Jeg forventer gode resultater fra Kristoff og fra vores løjtnant Ben Swift, som var rigtig stærk i Milano-Sanremo,” siger UAE-sportsdirektør Mario Scirea.

 

Til at hjælpe Kristoff har UAE foruden Swift udtaget én landsmand og fire italienere til E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem og Dwars door Vlaanderen. Blandt italienerne er den unge trio Filippo Ganna, Oliviero Troia og Simone Consonni, men det bliver intet problem ifølge Scirea.

 

”Vi kigger også efter gode indsatser fra [Sven Erik] Bystrøm og Consonni. Unge ryttere har de rette karakteristika til denne type løb,” mener han.

 

Den sidste plads på holdet udfyldes af Marco Marcato, der sidste år blev holdets bedste mand i Dwars door Vlaanderen med en placering som nummer 20.

 

UAE Team Emirates til E3 Harelbeke, Gent-Wevelgem og Dwars door Vlaanderen:
Sven Erik Bystrøm
Simone Consonni
Filippo Ganna
Marco Marcato
Ben Swift
Oliviero Troia
Alexander Kristoff

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG