Feltet jagtede spøgelser: Wellens og Hansen angreb og gemte sig
15. maj 2018 15:09 af Christian BergFoto: LaPresse - Alberto / Ferrari / Paolone / Alpozzi

De to Lotto Fix All-ryttere tog fusen på Giro-feltet, da de dukkede op bagerst i feltet efter et angreb.

Cykelsporten er fuld af traditioner og uskrevne regler, men en gang imellem ser man alligevel noget nyt og anderledes. Dette skete på lørdagens etape af Giro d'Italia, hvor Lotto Soudal fuldstændig tog fusen på Katusha-Alpecin.

 

Tim Wellens, der var en af de helt store favoritter, angreb sammen med holdkammeraten, Adam Hansen, men da de var kommet ud af syne, holdt de ind til siden og gemte sig bag en busk. Da feltet havde passeret dem, steg de på cyklen igen og lagde sig bagerst i feltet. Det fortæller både Team Sunwebs Chad Haga og AG2R-La Mondiales Nico Denz.

 

Katusha-Alpecin blev dog ved med at føre hårdt for at hente dem tilbage, mens Mitchelton-Scott havde luret de to Lotto Soudal-ryttere, Det russiske stormandskab brugte derfor en masse kræfter, inden Wellens og Hansen dukkede op. Chad Haga fortæller på Twitter, at flere ryttere ikke var helt tilfreds med situationen.

 

”Jeg håber ikke, at kamraerne missede den perfekt eksekveret Wellens/Hansen angreb-og-gå-i-skjul-manøvre.. Feltets kollektive hoved eksploderede, da de to kom bagfra, som om vi havde jagtet hologrammer,” skriver Haga.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG