AG2R annoncerer truppen til Vuelta a España
15. august 2017 17:09 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Det bliver et stærkt mandskab, som det franske supertalent Romain Bardet får bag sig, når Vuelta a España går i gang ganske snart. Debutanten, som netop har overstået Tour de France med en podieplacering, er klar til et stort indtog på de spanske landeveje.

Foruden at være den første gang i det spanske storløb, vil det også være første gang, at Bardet skal køre to Grand Tours i samme sæson.

 

”Romain vil deltage i to Grand Tours i samme sæson for første gang, siden han blev professionel i 2012. Hans nuværende form efter at have sluttet i Tour de France, tillader ham at tilgå Vueltaen med selvtillid. Hans ambitioner vil være anderledes fra dem, som han kom til Touren med, men han håber at gøre en prominent figur på de etaper, som passer til hans profil,” siger sportsdirektør Julien Jurdie i en pressemeddelelse om Bardet.

 

Bardet kørte et stærkt Tour de France, hvor det blev til flere topplaceringer og ikke mindst en etapesejr på 12. etape, men så dog en kende udmattet ud til sidst i løbet. Det er som resultat heraf, at franskmanden har justeret sine forventninger til Vueltaen.

 

Foruden Bardet kan også Domenico Pozzovivo nævnes til det spanske løb. Italieneren er ved at genfinde formen efter et alvorligt styrt. Håbet fra holdets side er, at Pozzovivo kan blande sig i klassementets top-10 eller måske sågar bedre.

 

”Domenico Pozzovivo beviste denne sæson, at han har genfundet niveauet oppe blandt de bedste etapeløbsryttere. Han har været meget stabil siden begyndelsen af denne sæson. Hans tilbagevenden til løb ved Polen Rundt beviste, at han er en seriøs trussel for en plads i top-10 eller måske endnu bedre,” siger Jurdie.

 

AG2R La Mondiales hold til Vuelta a España:
Romain Bardet, Clement Chevrier, Nico Denz, Axel Domont, Julien Duval, Alexandre Geniez, Alexis Gougeard, Hugo Houle og Domenico Pozzovivo.

 

SKAL EN AG2R-RYTTER PÅ DIT VUELTA-MANAGERHOLD?

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG