Adam Hansen forklarer genial manøvre: Vi gemte os på en campingplads
17. maj 2018 13:11 af Christian BergFoto: Sirotti

Den australske Lotto-rytter lavede sammen Tim Wellens sjov med feltet.

På lørdagens etape i Giro d'Italia lavede Adam Hansen og Tim Wlellens en af de sjoveste manøvre i lang tid. De to Lotto Fix All-ryttere angreb, hvorefter de gemte sig og kørte ind bagerst i feltet, der fortsatte med at jagte dem.

 

Joken gik især ud over Mitchelton-Scott og Katusha-Alpecin, der brugte mange kræfter på at føre, og nu forklarer Adam Hansen, hvordan det hele foregik. Til at starte med var det ikke planen, men da det blev for svært at hente udbryderne for de to, fik den 37-årige australier talt sin holdkammerat med på idéen.

 

”Vi havde så stort et hul, at vi tænkte: 'Lad os gemme os og se, hvad der sker'. Vi svingede ind på en campingplads og gemte os rundt om hjørnet, hvorefter feltet passerede. Så snart det var forbi, sprang vi ind bag bilerne og fik kontakt til gruppen. Alle grinede,” forklarer Hansen til Cyclingweekly.com.

 

”Jeg sagde: 'Tim lad os køre op i front og se deres ansigter, når de ser os'. Vi kom frem, og Mitchelton-Scott førte. De kiggede frem, så på os, så frem og så på os igen. De sagde: 'Hvor kom I to fra?” griner Lotto Fix All-rytteren.

 

Hos Mitchelton-Scott, der har brugt mange kræfter grundet Simon Yates' førertrøje, reagerede de roligt på manøvren. Selvom Svein Tuft havde spildt en masse energi, var han ikke sur over Wellens og Hansens træk.

 

”Jeg grinte ikke rigtigt, da det gjorde ondt, men jeg var ikke oprevet. Løb er sjove ikke? Jeg har gjort det i lokale løb med venner men aldrig på dette niveau. De må være rigtig gode, hvis de kan fjolle rundt i WorldTour-løb. Jeg tager hatten af for dem.”

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk