Tiesj Benoot holder sine muligheder åbne
05. februar 2019 10:50 af Andreas N. Weisberg Foto: Vincent Kalut, Jimmy Bolcina & Nico Vereecken / Photonews

Med en kontrakt der udløber ved slutningen af denne sæson, holder den unge belgier sine muligheder åbne.

Hele sin professionelle arriere har den stået på Lotto-Soudal for Benoot, der blev professionel med det belgiske hold tilbage i 2014. Det er dog ikke sikkert, at det forbliver sådan til næste sæson. 

 

”Jeg er ikke gift med Lotto-Soudal,” udtaler den 24-årige belgier sig til Het Nieuwblad.

 

”Alle vil gerne vide hvor jeg står henne i markedet i forhold til min kontrakt. For at kunne forbedre sig, som den rytter jeg er, er der intet hold der er bedre end Lotto-Soudal. Medmindre du vil være en etapeløbsrytter.”

 

Planer om at blive en etapeløbsrytter er ikke højeste prioritet for den unge rytter lige nu, der allerede har formået at opnå fornemme resultater i de største klassikere. Med en sejr i Strade Bianche fra sidste sæson samt en femteplads ved E3 Harelbeke, er der måske udsigt til, at Benoot kan få lov til at køre som kaptajn i Paris-Roubaix i år.

 

”Jeg har noget at skulle gøre op med mig selv i det løb. Det er langt løb der passer mig perfekt, så forhåbentlig får jeg lov.”

 

Det er dog ikke udelukket, at Benoot vil prøve kræfter med de længere etapeløb. Sidste sæson formåede han at hive en samlet fjerdeplads med hjem fra Tirreno-Adriatico, og derfor skal man aldrig sige aldrig.

 

”Måske en dag jeg får lyst til at skifte til en etapeløbsrytter. Måske når jeg en gang bliver 30 år, lidt ligesom Geraint Thomas måske,” slutter han af med.

 

Nu kan Benoot bare se frem til, at forårsklassikerne bliver skudt i gang i marts, så han kan få lov til at vise sig frem på den helt store scene.

 

 

DEL
DELTAG I DEBATTEN