Sunweb rykker ung rytter op
09. februar 2019 17:42 af Benjamin LillelundFoto: Vincent Riemersma / Team Sunweb

Team Sunweb har taget Florian Stork ind som et del af WorldTour-truppen.

I de sidste to sæsoner har Florian Stork kørt for Development Team Sunweb, men nu tager den 21-årige tysker skridtet op til WorldTouren.

 

Således kan Team Sunweb offentliggøre, at Stork fremover skal være en del af truppen på sportens øverste niveau. På sin hjemmeside skriver de, at han tager skridtet efter en succesfuld vintertræning.

 

”Efter at have demonstreret stor udvikling er holdet mere end sikker på at skiftet til WorldTouren er det logiske næste skridt i hans karriere,” lyder det fra holdet.

 

Stork, der i sidste sæson blev nummer fem i klassementet i Tour Alsace sidste år, bliver den fjerde rytter til at komme på WorldTouren fra Development Team Sunweb.

 

”Jeg er stolt af at tage skridtet til professionel cykelsport. I de sidste to år har jeg fået muligheden for at udvikle mig, og vores program er blandt de bedste i verden,” siger Florian Stork.

 

”Det er en drengedrøm, der går i opfyldelse. Jeg ser frem til at arbejde sammen med fantastiske folk og at udfordre mig selv på højeste niveau.”

 

Florian Stork får debut i Coppi Bartali i marts.

DEL
DELTAG I DEBATTEN