Qhubeka Assos henter erfaren belgier og ung schweizer
07. december 2020 17:00Unipublic
af Joachim Alexander Farshøj

Team Qhubeka Assos fortsætter oprustningen til 2021 med signinger af Sander Armée og Mauro Schmid - en perfekt blanding af erfaring og ungt gå-på-mod.

Annonce

Team Qhubeka Assos henter Sander Armée og Mauro Schmid.

 

Det afrikanske WorldTour-hold er i øjeblikket i gang med en lynoprustning frem mod 2021, og nu kan Sander Armée og Mauro Schmid se frem til at tilslutte sig ryttere som Fabio Aru og Victor Campenaerts samt danske Emil Vinejbo og Lasse Norman Hansen, der i sidste uge blev præsenteret.

 

Med kombinationen af Armée og Schmid lykkes det Qhubeka Assos at tiltrække både erfarne krigere og unge talenter, da Armée med sine 34 år kan bidrage med en kæmpe mængde erfaring, mens 21-årige Schmid er klar til at tage cykelverdenen med storm, som landsmanden Marc Hirschi gjorde det i år.

Radio Tour, sæson 2, afsnit 31: Cykel-soigneur med Jesper Larsen

KØB ADGANG: SE ALLE DE STØRSTE CYKELLØB PÅ

 

Sander Armée, der tidligere har vundet en etape i Vuelta a España, siger følgende om skiftet:

 

”Jeg er super motiveret til at blive en del af Team Qhubeka Assos næste år. Cykling er en passion for mig, og jeg føler den delte passion på holdet. Jeg har haft personlig succes i fortiden, men det stopper ikke min vilje til at forbedre mig endnu mere. Med passionen, videnen, udstyret og løbsmentaliteten på Team Qhubeka Assos vil jeg få dette til at lykkes.”
 

”Jeg vil bruge min erfaring og give alt i mig for at opnå holdets mål for næste år. Det bliver også fedt igen at blive holdkammerater med Victor Campenaerts. Vi var på samme hold gennem to år, og vi har også boet i samme by,” lyder det fra Sander Armée.

 

Også Mauro Schmid, der beskriver sig selv som en all-rounder med en stærk enkeltstart, ser meget frem til sin første sæson på WorldTouren:

Annonce

 

”Jeg ser meget frem til at steppe op på WorldTouren med Theam Qhubeka Assos. Det har altid været en drøm for mig, lige siden jeg startede med at køre cykelløb for ti år siden. Jeg ser frem til at hjælpe mine holdkammerater, så vi kan opnå holdets mål. Jeg er også meget stolt af at repræsentere Qhubeka Charity, der har stor indflydelse på folks liv. Jeg kan ikke vente med at møde de mennesker, der er direkte involveret, så jeg kan bruge mit talent på cyklen til at bringe opmærksomhed til sådan en god organisation,” udtaler Mauro Schmid i en pressemeddelelse.

 

Annonce

INFO
Qhubeka Assos
Nyheder
Transfer/forlængelse
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: 2. etape af Volta a la Comunitat Valenciana

Landevej

Video i artiklenOptakt: 5. etape af Tour of Turkey

Landevej

Video i artiklenFølg kongeetapen i Tyrkiet og sidevindsetapen i Spanien

Landevej

Jumbo-Visma-rytter diskvalificeret i Brabantse Pijl

Landevej

Sæt dit managerhold til Romandiet Rundt

Landevej

Nibali med brækket håndled: Tvivlsom til stort etapeløb

Landevej

Trentin efter tredjeplads: Stærkeste mand vandt

Landevej

Annonce