Niki Terpstra skifter til Direct Energie
16. august 2018 15:10 af Stefan Bjerre Slothuus Foto: Sirotti

Den hollandske klassikerstjerne skifter fra den kommende sæson til det nuværende franske professionelle kontinentalhold, Team Direct Energie.

Niki Terpstra har tidligere vist sine enestående evner i klassikerne, ved blandt andet at vinde Paris-Roubaix i 2014, Dwaars door Vlaanderen i 2012 og 2014 og det hollandske mesterskab i både 2010, 12 og 15. I år var han også særdeles stærk, da han både vandt Le Samyn, E3 Harelbeke og ikke mindst Flandern Rundt.

 

Nu rykker den hollandske stjerne dog til et mindre hold, da han skifter til Team Direct Energie fra næste sæson. Det skriver holdet på deres officielle Twitter-side.

 

 

”Her er den store meddelelse lovet for et par dage siden! Titelindehaveren af ​​Flandern Rundt, GP E3 og Samyn, og tidligere vinder af Paris-Roubaix tilslutter sig #TeamDirectEnergie: velkommen til @NikiTerpstra!”

 

Det franske hold kører i år et niveau under Terpstras nuværende hold, Quick-Step Floors. Det vides dog ikke, om det franske hold vil ansøge om at køre på WorldTouren til næste sæson.

DEL
KOMMENTARER