Nibali: Froome og Quintana er mine største konkurrenter
26. februar 2019 19:18 af Andy PedersenFoto: Bahrain-Merida

Hvem er egentlig de stærkeste klassementsryttere i feltet? Hvis man spørger Nibali er der to klare favoritter, og to i kulissen til at overtage den rolle.

Toppen af det internationale cykelfelt er i konstant forandring, og hvem der vinder de tre Grand Tours i år er ikke bestemt på forhånd.

 

34-årige Vincenzo Nibali regner stadig sig selv som værende én af rytterne, som man skal holde øje med, men han er også meget bevidst om, at han har store rivaler, og han vil sågar også sætte navne på dem.

 

”Når det kommer til mine rivaler, så regner jeg Chris Froome og Nairo Quintana for altid at være de stærkeste, men der kommer nogle virkelig stærke nogle som Yates-tvillingerne, som truer mig en del,” siger Vincenzo Nibali til Spaziociclismo.it.

 

Hvis man kigger på alderen, er Nibali den ældste af de nævnte. Chris Froome er 33 år, mens Nairo Quintana er 29 år. Samtidig er Yates-tvillingerne kun 26 år, og det kunne derfor være oplagt, at de endda overtog tronerne fra de nævnte ryttere.

 

Vincenzo Nibali skal køre Giro d’Italia i denne sæson, og han fortæller, at Giroen er hovedmålet i denne sæson, mens han også vil køre Tour de France.                          

DEL
DELTAG I DEBATTEN