Magnus Bak Klaris på podiet i Tour de l’Avenir
18. august 2018 17:36 af Frederik Zeuner

Danske Magnus Bak Klaris ramte i dag morgenudbruddet i i Tour de l'Avenir, og det viste sig at være en god idé. Udbruddet holdt nemlig hele vejen til målstregen, hvor det lykkedes Magnus Bak Klaris at tage en flot andenplads. 

 

 

De unge talenter havde 144 kilometer med en flad afslutning på programmet på løbets andendag, og danskerne mente, at det var det rette tidspunkt til at vise den rød-hvide dragt.

 

Magnus Bak Klaris kom i dagens udbrud i selskab med franske Alan Riou og norske Håkon Lunder Aalrust. David Villareal (Ecuador) og Samuel Hakiruqizeye (Rwanda) satte efter dem, men kunne ikke komme op og blev hentet, mens fronttrioen udvidede forspringet til over syv minutter efter de første 70 kilometer.

 

Først med 53 kilometer til mål, begyndte feltet, der var anført af tyskerne, at tage tid på udbruddet, der pludselig sad med gode chancer for at holde hele vejen hjem. med 40 kilometer til mål havde udbruddet stadig næsten seks minutter til feltet, der ikke kørte så kraftigt ind på de tre forreste.

 

De tre i front kæmpede virkelig flot, og med 20 kilometer til mål var forspringet stadig på 5:25 mellem fronttrioen og feltet.Den store afstand gjorde, at ingen hold ville tage ansvar i feltet, da ingen længere troede på, at de tre forreste kunne hentes.

 

De tre holdt også hele vejen til stregen, hvor de skulle afgøre etapen i spurt mellem sig. Her var franske Alan Riou hurtigst foran Magnus Bak Klaris og norske Håkon Lunder Aalrust. Franskmanden tager dermed også løbets førertrøje.

 

DEL
KOMMENTARER