Lars Boom idømt karantæne for slag mod rytter
03. juli 2018 11:30 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Den hollandske profil Lars Boom er blevet suspenderet en hel måned efter en episode ved Tour of Norway i maj. Dermed kommer han til at misse flere løb og han kan heller ikke længere være sit holds reserverytter til Tour de France.

Dette sker efter en episode ved Tour of Norway, hvor Lars Boom havde håndmadderne siddende lidt for løst i hænderne. Lars Boom forsøgte nemlig at stikke afsted i et udbrud, men dette ville feltet dog ikke have på den pågældende etape.

 

Han forsøgte dog igen senere på etapen, og dette sammen med Preben Van Hecke fra Sport Vlaanderen. Da belgieren ikke længere ville hjælpe Boom kom de dog op og skændes.

 

 

På daværende tidspunkt forsvarede Lars Boom sig efterfølgende, da løbsarrangørerne valgte at smide ham ud med følgende kommentar:

 

“Nogle gange sker det i løbets hede. Jeg slog ikke mod ansigtet, men mod hoften. Han var helt oppe i mit baghjul og jeg styrtede næsten. Det gjorde mig rimelig sur i toppen. Jeg ville ikke styrte, og specielt ikke, når en idiot gør sådan noget,” sagde Lars Boom til TV2 Norge.

 

Nu meddeler hans hollandske mandskab så, at Lars Boom er blevet idømt en disciplinærstraf som følge af forseelsen, som holder ham ude indtil 2. august.

 

DEL
KOMMENTARER