Annonce

Iserbyt og Betsema triumferede i sæsonens næstsidste crossløb
20. februar 2021 16:26Foto: BettiniPhoto
af Joachim Alexander Farshøj

Den internationale cyklecross-sæson lakker mod enden, men det betyder ikke, at der ikke stadig bliver givet gas i Benelux-landene. I dag tog Denise Betsema og Eli Iserbyt sejren i hver deres respektive klasse.

Radio Tour, sæson 2, episode 41: Mellemøsten Special med Matti Breschel

se mere cykling på

Denise Betsema og Eli Iserbyt var bedst på cyklecross-sæsonens næstsidste skoledag.

 

Som vanligt lagde kvinderne ud, da årets næstsidste internationale cyklecrossløb løb af stablen i Sint-Niklaas, og det gik ikke stille for sig. Relativt hurtigt fik Sanne Cant, Denise Betsema og Annemarie Worst dog skilt sig ud, og særligt Worst og Betsema skiftedes til at udveksle slag.

 

Halvejs gennem løbet fik Betsema dog slået et hul igennem sandet, og med havet i baggrunden, kørte hollænderen væk fra sine konkurrenter. Den mulighed havde hun ikke i sinde at spilde, og således så ingen hende igen før efter målstregen.

 

Betsema kunne derfor køre en flot og sikker sejr hjem foran sine tidligere følgesvende Annemarie Worst og Sanne Cant, der fuldendte podiet i den rækkefølge.

Se resultatet af kvindernes cross-løb.

 

Europamesteren bedst hos herrerne

Solen skinnede på den belgiske himmel, da elite-herrerne tog hul på deres løb, og desværre startede det med et større styrt. Ingen af de helt tunge favoritter var dog i jorden, og først på tredje runde skete der en større udskilning.

 

Laurens Sweeck, Eli Iserbyt, Toon Aerts og Michael Vanthourenhout skabte et lille hul til resten af feltet, og selvom dette relativt hurtigt blev lukket, var benene møre hos flere af de stærke gutter, og det udnyttede Eli Iserbyt til at smutte væk i sandet.

Annonce

 

Præcis som i starten af sæsonen viste europamesteren, at når han først har slået hullet, kan han være ganske umulig at fange igen, og da rytterne tog hul på sidste omgang, var der ikke længere spænding om sejren.

 

Iserbyt rullede over stregen efter en flot opvisning på samme overlegne måde, som han gjorde det, inden Mathieu van der Poel og Wout van Aert stemplede ind i slutningen af 2020, mens Toon Aerts slog Michael Vanthourenhout i kampen om andenpladsen.

 

Sæsonens sidste cyklecrossløb afvikles i morgen.

 

HAR DU HUSKET AT SÆTTE DIT FELTET.DK-MANAGERHOLD TIL UAE TOUR?

 

Annonce

INFO
Eli Iserbyt
Nyheder
Michael Vanthourenhout
Nyheder Profil Resultater Statistik
Sanne Cant
Nyheder
Ethias Cross
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Livestream masser af cykling - Specialtilbud på Discovery+

Landevej

Colombiansk stjerne har overvejet karrierestop

Landevej

Eksklusivt interviewSaabye og Lønne vender hjem til den danske cykelscene

Landevej

Eksklusivt interviewColoQuick-talent i EM-trøjen: Det var noget specielt

Landevej

Video i artiklenOptakt: Paris-Nice

Landevej

Tilmeld dig CeramicSpeed Race Series

E-cykling

Video i artiklenOptakt: Strade Bianche

Landevej

Annonce