Groupama-FDJ med stjernespækket hold til Tour De La Provence: Pinot får debut
12. februar 2019 15:50 af Rasmus BrandtFoto: Sirotti

Efter et stærkt efterår med en sejr i Lombardiet Rundt starter Thibaut Pinot 2019-sæsonen i overmorgen i det franske etapeløb Tour De La Provence. Her kan han se frem til kompetent assistance fra holdet.

Tour De La Provence bliver af mange af WorldTour-holdene set som et løb af mindre vigtighed. Dette gælder dog ikke de franske WorldTour-hold, hvilket er meget godt afspejlet i Groupama-FDJs trup til det franske etapeløb.

 

Holdet har blandt andet udtaget stjernen Thibaut Pinot til løbet, hvilket bliver franskmandens sæsondebut, efter han sidste år vandt sit første monument i Lombardiet Rundt.

 

De sidste par år har Pinot primært kørt Giroen som sit store sæsonmål, men i år er målet det hjemlige Tour De France. Et løb Pinot i 2014 kørte på podiet i.

 

Udover Pinot har holdet også udtaget andre stærke ryttere, blandt andre det unge megatalent David Gaudu, samt Rudy Molard og schweiziske Sebastian Reichenbach.


Det slagkraftige mandskab bliver et af løbets stærkeste, men holdet har endnu ikke meldt ud hvad ambitionerne i løbet er.

 

Tour De la Provence køres fra den 14-17 februar.

 

 

Groupama-FDJs trup til Tour De La Provence:

 

Antoine Duchesne

Thibaut Pinot

David Gaudu

Sebastian Reichenbach

Rudy Molard

Benjamin Thomas

Romain Seigle

DEL
DELTAG I DEBATTEN