Annonce

Garcia Cortina klar til 2021: Ikke flere undskyldninger
25. januar 2021 18:58Foto: BORA / BettiniPhoto
af Joachim Alexander Farshøj

Ivan Garcia Cortina har længe banket på til at hive en helt stor sejr hjem, og selvom man kan argumentere for, at det lykkedes i Paris-Nice i fjor, håber han på, at 2021 kan blive endnu bedre, især med tanke på hans nye hold.

Radio Tour, sæson 2, episode 36: Belgien-special med Tim Harris på telefonen

se mere cykling på

Ivan Garcia Cortina skal være med på øverste hylde i 2021. Der er ikke flere undskyldninger.

 

Den hurtige spanier med det store talent for brostenklassikere har siden den fornemme debut i Flandern Rundt i 2018 været nævnt blandt outsiderne til både brostensløbene og reducerede massespurter, men nu skal det være slut med at være outsider.

 

”I år kan helt bestemt blive et vendepunkt i min karriere. Her på Movistar har de tilbudt mig det, jeg ledte efter. Støtte i brostensklassikerne, og chancer for at køre efter sejre. Jeg har ikke nogle undskyldninger i år,” fortæller Ivan Garcia Cortina til AS.

 

Cortina skiftede forud for sæsonen den røde Bahrain-trikot ud med Movistar-trøjen, og indtilvidere er der ikke noget, der indikerer, at han har truffet det forkerte valg. Det hele kører ganske enkelt på skinner, hvis man skal tro den 25-årige med rockstjerne-looket.

 

”Jeg er super glad for mine holdkammerater, for personalet og for solen over Almeria (hvor Movistar er på træningslejr, red.). Min brækkede hånd har det også perfekt (Cortina brækkede hånden i forbindelse med et styrt i Scheldeprijs, red.). Jeg har glædet mig til denne luftforandring. Den ger fornyelse er noget, jeg er vild med at være en del af,” lyder det fra spanieren.

 

Om Ivan Garcia Cortina faktisk kan bide skeer med ryttere som Wout van Aert og Mathieu van der Poel, må tiden vise, men potentialet, dét er der.

Annonce

 

Annonce

INFO
Ivan Garcia Cortina
Nyheder Profil Resultater Statistik
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Video i artiklenOptakt: 7. etape af UAE Tour

Landevej

Video i artiklenOptakt: Faun-Ardeche Classic

Landevej

Video i artiklenOptakt: Omloop Het Nieuwsblad

Landevej

Eksklusivt interviewAsgreen er klar til krig i Flandern

Landevej

Video i artiklenUAE Tour-analyse: Nogle ting forandrer sig aldrig

Landevej

Følg årets første brostensklassikere

Landevej

Følg den store finale i UAE Tour

Landevej

Annonce