EKSKLUSIVT

DCU-formanden efter DM: Det er en forløsning
05. oktober 2020 08:50UEC
af Frederik Holst Pedersen

Formanden for Danmarks Cykle Union Henrik Jess Jensen er utrolig glad efter afviklingen af DM i enkeltstart i weekenden og står tilbage med en følelse af forløsning efter løbet.

Annonce

Først blev DM aflyst grundet Covid-19, men efter denne weekend er det lykkedes at få afviklet de danske DM-løb alligevel.

 

Det er noget som formanden for DCU Henrik Jess Jensen er meget tilfreds med og synes det er fantastisk, at rytterne har kunnet dyste om dannebrogstrikoen på trods af en sæson præget af Covid-19.

 

”Det er en forløsning. Det er som at slippe hestene løs og vi kan se det på de tider de kører i dag. Det er jo det her, som vi har som vores største passion og det vi elsker, så det er simpelthen så dejligt at kunne give rytterne mulighed for at være med i dag,” lyder det fra formanden.

Turen går til Italien: Det dansk/italienske rockband

SE ALLE GIRO-ETAPER I FULD LÆNGDE UDEN REKLAMER

 

Der lyder også en stor ros til klubberne og distrikterne, der med kort varsel har trådt til og arrangeret nogle flotte DM-løb. Middelfart, Stevns og endelig Skælskær har lagt asfalt til henholdsvis DM i linjeløb, U23-DM og senest enkeltstart for eliten og junior. 

 

”Vi har gjort vores bedste for at redde det, som der kunne reddes. De har gjort et kæmpe arbejde ude vores distrikter og ude i klubberne. Det har gjort, at vi får forløsning og får kåret den danske mester, som vi har drømt om,” lyder det fra en begejstret Jess Jensen. 

 

Der har været en stor iver ude i landet for at arrangere løbene fortæller DCU-formanden og resultatet er blevet af høj kvalitet. 

Annonce

 

”Der har været en stor søgning på de her arrangementer og der har været en række klubber og kommuner, som har budt ind på løbene. Det der er lykkedes her i dag [lørdag] er på højt niveau,” slutter Jess Jensen.

 

Kasper Asgreen kunne efter lørdagens enkeltstart lade sige krone som mester, medens Martin Toft Madsen og Frederik Muff blev nummer to og tre. 

 

Lige nu kan du få 7 dages gratis DPLAY og følge Giroen uden reklamer!

 

Annonce

DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Lefevere: At udtage Cavendish ville gøre Bennett nervøs

Landevej

Pieters hollandsk mester: Sportsdirektør beordrede mig af sted

Landevej

Video i artiklenEksklusivt interviewDM-bronzevinder har døjet med feber

Landevej

Overblik: Nationale linjeløbsmestre 2021

Landevej

Overblik: Nationale enkeltstartsmestre 2021

Landevej

Video i artiklenEksklusivt interviewHumpede på podiet: Norsgaard melder klar til linjeløb

Landevej

Video i artiklenEksklusivt interviewTilfreds sølvvinder: Bevort var den stærkeste

Landevej

Annonce

ANNONCE