Caja Rural henter spansk banemester til landevejene
15. november 2018 19:31 af Andy PedersenFoto: Unipublic

Spanske Sebastián Mora skifter den kommende sæson til prokontinental-mandskabet Caja Rural - Seguros RGA. Den tidligere verdensmester på banen i scratch skal dermed forsøge at etablere sig som landevejsrytter.

Det var tilbage i 2016 på banen i London, at Mora blev verdensmester i scratch. Ligeledes blev han europamester i 2015, og han har vundet flere løb i disciplinen Madison sammen med landsmanden Albert Torres. Ligeledes har han flere nationale titler.

 

Nu er det landevejen, som han vil opprioritere. Dette skal foregå sideløbende med karrieren på banen. På Caja Rural vil han få den vigtige rolle som sidste mand, inden sprinterne skal klare ærterne selv i de intense finaler. Det spanske mandskab har til den kommende sæson oprustet markant på sprinterfronten, hvorfor opbakning også er vigtigt.

 

“Det her er en fantastisk og ny oplevelse for mig, det er et ledende spansk hold, noget jeg har kigget efter i lang tid, og nu er det endelig lykkes. Det vil være min første sæson på prokontinental-niveau. Derudover håber jeg, at jeg kan bidrage med mit arbejde for sprinterne, da det er den funktion, som jeg bedst kan udfolde takket være mit arbejde på banen,” siger Sebastián Mora i en pressemeddelelse.

 

Han håber, at han kommer til at gøre holdet tilfreds. Det er det umiddelbare mål, idet han er glad for nu at kunne leve af sin sport.

 

”Jeg kommer meget motiveret til næste sæson. Jeg håber, at jeg kommer til at gøre mit bedste. Hvis holdet bliver glad for det, så gør jeg også,” siger han.

DEL
KOMMENTARER