Brostensspecialist skifter til Movistar
17. august 2018 15:28 af Lasse Wedege PenningFoto: Sirotti

Movistar er ikke just kendt for evnerne på brosten, men til 2019 stepper de op med en betydelig forstærkning - deres anden belgiske rytter nogensinde.

 

 

Til næste år vil Abarca Sports Organisation, firmaet bag Movistar Team, fejre 40 års jubilæum, og i de 40 år har kun Francis Vermaelen i 1983 haft belgisk pas på det spanske hold.

 

Næste år fordobles det antal, da Jürgen Roelandts skifter til holdet. BMC Racing Team-rytteren skifter nemlig til Movistar efter blot en enkelt sæson på det amerikanske hold, og han bliver klar kaptajn i de hårde brostensløb - et terræn, Movistar aldrig har haft fokus på, men alligevel hentet top 10-resultater i ny og næ.

 

Ud over de belgiske klassikere får Roelandts også en vigtig rolle for holdets mange klassementskaptajner i de største etapeløb, hvor han skal hjælpe dem på de flade, vindblæste etaper.

 

Roelandts har gennem sin 11 år lange professionelle karriere hentet podiepladser i Flandern Rundt, E3 Harelbeke og Milan-Sanremo samt sejre i Polen Rundt og det belgiske mesterskab.

DEL
KOMMENTARER