Boasson Hagen kunne ikke køre med om sejren
08. februar 2019 18:50 af Andy PedersenFoto: Team Dimension Data

Edvald Boasson Hagen lykkedes med at forsvare sin førertrøje i Volta a la Comunitat Valenciana, selvom det holdt hårdt for den norske Dimension Data-rytter.

Dagens etape i Valencia var kuperet, og det betød, at de bedste sprintere var sorteret fra. Dermed blev det en kamp for puncheur-typerne, som kunne kæmpe om sejren. Udbruddet blev neutraliseret, og feltet kørte om kap til målstregen.

 

Her var kræfterne ved at være brugt op for Edvald Boasson Hagen, som havde haft en hård dag, hvor det gjaldt om at sidde med helt fremme for ikke at miste fodfæstet. Sejren havde han dog givet op på, da finalen kom ind i sin afgørende fase - nordmanden fokuserede i stedet på noget helt andet.  

 

”Det var et hårdt løb, specielt i finalen. Jeg er meget glad for det arbejde, som holdet har gjort for at beholde trøjen. I finalen havde jeg ikke styrken til at køre med i spurten, men jeg beholdt føringen og nu vil jeg igen gå efter at forsvare den. Formen er stadig god, men jeg håber, at den bliver bedre i løbet af foråret,” siger Boasson Hagen ifølge Spaziociclismo.it.

DEL
DELTAG I DEBATTEN