Annonce

Boasson Hagen: Jeg vil jagte flere etapesejre i Tour de France
23. januar 2021 16:45Foto: A.S.O. / Alex Broadway
af William Qvick-Godthaab

Selvom Edvald Boasson Hagen er skiftet til Total Direct Energie, er hans ambitioner stadigvæk at vinde løb på øverste hylde. Den erfarne nordmand ser frem til at køre finaler i de allerstørste løb.

Overrasket Boasson Hagen: Dejligt endelig at vinde igen

se mere cykling på

Efter seks år på det sydafrikanske Qhubeka-hold, ser den norske veteran, Edvald Boasson Hagen, frem til nye udfordringer.

 

2020 var den anden sæson på 15 år, hvor Boasson Hagen gik sejrsløs ud af sæsonen, som der ellers tidligere har været en af de mest vindende ryttere i feltet. Med sejre i Tour de France, Giro d’Italia og nogle af de største klassikere har nordmanden 83 professionelle sejre på CV’et.

 

”Det er en ny start. Det er altid rart at starte op igen, men nogle gange er det bare rart med nye udfordringer. Der har været en god rekrutteringsproces, hvor der er kommet flere nye ryttere til, så vi håber på at kunne opnå succes,” siger Edvald Boasson Hagen til sit nye hold Direct Energie.

 

I 2009 havde Boasson Hagen sin mest vindende sæson, hvor det blev til 13 sejre. Her vandt Hagen både Tour of Britian og Eneco Tour samlet, mens det også blev til sejre i Gent-Wevelgem og Giro d’Italia.

 

”Vi har ikke lavet en plan endnu, men jeg tror, at jeg skal være en del af klassikerholdet, som jeg altid har været. Jeg vil forhåbentlig opnå nogle gode resultater, men jeg vil også hjælpe mine holdkammerater,” siger han og fortsætter.

 

”Hovedmålet er at vinde samlede klassementer, men min drøm er at vinde store klassikere - Paris-Roubaix er min største drøm - men jeg vil også køre Tour de France og jagte flere etapesejre,” siger en optimistisk Boasson Hagen.

Annonce

 

I 2012 blev det også til en VM-sølvmedalje til Edvald Boasson Hagen, som kun blev slået af Philippe Gilbert.

 

Annonce

INFO
Edvald Boasson Hagen
Nyheder Profil Resultater Statistik
Total Direct Energie
Nyheder
DEL
DELTAG I DEBATTEN

SENESTE

Mads P-holdkammerat skuffet efter Trek-kollaps

Landevej

Video i artiklenInterview med Ballerini efter sejr

Video

Honoré med fjerdeplads i flot sejr til Gaudu

Landevej

Video i artiklenBallerini vinder suverænt Omloop Het Nieuwsblad

Video

Ballerini uslåelig i spurten efter skuffende dansk Omloop

Landevej

Video i artiklenMoscon kører den hårdt fra front på Kappelmuur

Video

Video i artiklenStort styrt i Belgien

Video

Annonce