BMC forlænger med Bevin
21. august 2018 14:52 af Mathias Mundbjerg Foto: A.S.O. / Getty Images

Patrick Bevin fortsætter på BMC efter fusionen med CCC Sprandi Polkowice.

Siden Patrick Bevin før denne sæson tog turen fra det nuværende EF Education First til BMC er han bare blevet bedre og bedre. Specielt enkeltstarterne har været imponerende, og selvom han endnu ikke har vundet, er andenpladser på enkeltstarter i Baskerlandet Rundt og Tour of California imponerende.

 

Derfor har BMC, som efter sæsonen slår sig sammen med CCC Sprandi Polkowice, heller ikke haft nogen problemer med at bestemme sig for, at de vil have new zealænderen med over på det nye hold.

 

”I de otte måneder siden Patrick kom til holdet, har han imponeret os med sine enkeltstarter, sin evne til samarbejde og sin professionalisme, så da vi sikrede os sponsoratet med CCC, vidste vi, at vi gerne ville beholde ham,” siger manager Jim Ochowicz.

 

Dermed skal Bevin altså fortsat tørne ud for holdet i den kommende sæson, hvor han især håber at blive endnu bedre på enkeltstarterne.

 

”Personligt vil jeg gerne forbedre mine tidskørsler. Jeg har forbedret mine enkeltstartsresultater markant i denne sæson i forskellige terræner og på forskellige distancer, og jeg vil gerne fortsætte denne tendens og skabe endnu bedre resultater i de kommende år,” lyder det fra Patrick Bevin.

 

BMC melder som sædvanligt ikke kontraktens længde ud offentligt.

DEL
KOMMENTARER