Asbjørn Kragh Andersen får debut for Team Sunweb i Tour de la Provence
11. februar 2019 18:29 af Andy PedersenFoto: Vincent Riemersma / Team Sunweb

Danske Asbjørn Kragh Andersen får debut for Team Sunweb, når mandskabet skal køre det franske etapeløb Tour de la Provence om tre dage.

Asbjørn Kragh Andersen skal fra om tre dage igen til at køre med på cykelsportens højeste niveau. Han får debut for Team Sunweb efter han i 2018 kørte for danske Team Waoo. Forud for det gik to år hos Delko Marseille, som ikke var under optimale forhold for Kragh Andersen.

 

Derfor bliver det nu interessant for Kragh Andersen at starte hos Team Sunweb. Det bliver dog ikke umiddelbart et løb, som passer perfekt til Asbjørn Kragh Andersens løbsprofil. Holdet har da også andre prioriteter i løbet.

 

”Det fire dage lange etapeløb har en 8,9 kilometer lang enkeltstart på den sydlige franske kyst med masser af vind. Derefter bliver alle de tre taper hårde med 2400-2600 højdemeter om dagen. Holdet fokuserer på vores unge kanon Michael, som skal være klar til de afsluttende etaper,” fortæller sportsdirektør Matt Winston.

 

Asbjørn Kragh Andersen er ikke den eneste debutant på holdet. Sportsdirektør Matt Winston debuterer ligeledes, ligesom også Nicolas Roche for første gang skal køre i Sunweb-trøjen.

 

”Der er et mindre potentiale for en spurt på fjerde etape afhængig af, hvordan feltet takler etapen. Her handler det for os om Max Walscheid. Derudover får Nicolas Roche debut som vejkaptajn og Asbjørn Andersen får ligeledes debut, ligesom jeg også selv gør det,” siger Winston.

 

Team Sunwebs hold til Tour de la Provence:
Asbjørn Kragh Andersen
Johannes Fröhlinger
Chad Haga
Lennard Kämna
Nicholas Roche
Michael Storer
Max Walscheid

DEL
DELTAG I DEBATTEN