Woods: Lider under sygdom og styrt, men kæmper videre
18. maj 2018 10:30 af Christopher WallinFoto: Sirotti

Michael Woods styrtede på 11. etape, tabte over et minut og kæmper med en virus alligevel er han determineret til, at han skal have sin første Grand Tour etapesejr i årets Giro d’Italia.

Hele Team EF Education First-Drapac, ryttere og medarbejdere, har dette år indgået i et væddemål om ikke at barbere sig inden de vinder en etape, og flere af dem havde måske allerede fundet barbergrejet frem, da Woods dog endte med at blive henvist til andenpladsen på fjerde etape. Efterfølgende har de godt kunne pakke skraberne langt væk, især eftersom Michael Woods har haft alt andet end etapesejre at tænke på de seneste etaper.

 

”Jeg satsede for at vinde etapen, og der var et afgørende punkt på etapen med fem kilometer igen, hvor jeg tog chancen for at springe fra 15. position til femte, og det var et nødvendigt sats, fordi havde jeg siddet i den position, så havde jeg kunne følge Simon Yates, der gik hen og vandt 11. etape, i stedet endte jeg i hegnet,” sagde Michael Woods til Cyclingnews.com inden 12. etape.

 

Dette betød også, at canadieren tabte tid og er nu 3 minutter og 43 sekunder efter Yates, hvor han er placeret som nummer 16 i skrivende stund. Alt i alt har han haft en blandet Giro med op- og nedture, hvor han var bedst kørende på Sicilien med en andenplads, men blev også ramt af en virus på selvsamme ø.

 

”De sidste par uger har været hårde på grund af min infektion, jeg har været på antibiotika og styrtet hjælper mig selvfølgelig heller ikke, men jeg tror på det er ved at være overstået. Jeg lider dog stadig på de lange stigninger, fordi jeg også lider af allergi, hvilket har været en dårlig cocktail med infektionen,” afslutter den 31-årige canadier.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG