Wanty - Groupe Gobert udtager bruttoholdet til Tour de France
18. juni 2018 12:30 af Andy PedersenFoto: A.S.O.

Team Wanty - Groupe Gobert har udtaget de 12 ryttere, som skal udgøre deres bruttotrup til det kommende Tour de France. De har yderligere meddelt fem af deres ryttere, at de er sikre på deltagelse i løbet, mens de sidste syv ryttere skal kæmpe om de sidste syv pladser.

Der er stadig et stykke tid til Tour de France, men flere hold er allerede begyndt at offentliggøre deres bruttohold til Touren. Wanty - Groupe Gobert har offentliggjort, at Guillaume Martin bliver deres kaptajn, mens også Andrea Pasqualon fortjener en plads ifølge holdets ledelse.

 

“Fem ryttere er allerede sikre på deres deltagelse i Tour de France. Vores ambition er mere eller mindre det samme som sidste år. Guillaume Martin er vores leder og fortjener stor støtte, derfor har vi valgt Degand og Minnaard. Andrea Pasqualon fører UCI Europe Tour og har vundet fire løb over de seneste uger,” siger sportsdirektør Hilaire Van der Schueren i en pressemeddelelse.

 

Derudover fortæller Hilaire Van der Schueren, at veteranen Yoann Offredo skulle have en plads på holdet grundet hans gode evner under sidste års Tour de France, hvor holdet fik debut.

 

”Yoann Offredo fortjener også at være der. Sidste år viste Yoann sikkerhed og stabilitet i vores debut. De sidste tre ryttere bliver udpeget efter de belgiske mesterskaber, som finder sted i Binche på søndag,” siger han yderligere.

 

Ryttere som er sikre på deltagelse i Tour de France:
Thomas Degand
Guillaume Martin
Marco Minnaard
Yoann Offredo
Andrea Pasqualon

 

Brutto-ryttere udtaget til de sidste tre pladser:
Frederik Backaert
Timothy Dupont
Odd Eiking
Xandro Meurisse
Dion Smith
Pieter Vanspeybrouck
Guillaume Van Keirsbulck

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG