Virtus cykler stjålet før U23 DM
10. juni 2018 11:25 af Mathias Mundbjerg Foto: Oliver Grenaa Visuals

Virtu stiller ikke til start med eget udstyr ved dagens linjeløb ved U23 DM. Holdets cykler er nemlig blevet stjålet før løbet.

Det ses efterhånden jævnligt, at tyve bryder ind i holdenes lastbiler og stikker af med udstyr for rigtig mange penge. Virtu blev næste offer for den kedelige tendens, da 12 Storck-cykler og flere HED-hjul forsvandt inden U23 DM i Esbjerg.

 

”Det er på alle måder en slem forskrækkelse, vi får her til morgen. Selvom det er sket før i historien, at cykelhold bliver bestjålede, rammer det alligevel som et slag i ansigtet. Sikkerhedsprocedurerne er i forvejen skærpede, og vi er opmærksomme. Men tyvene har formået at skubbe lastbilen ud fra forhindringen bagved bilen, og dermed kunne de brække bagsmækken op og komme ind til vores materiel,” siger sportsdirektør Daniel Foder i en pressemeddelelse.

 

Holdet forsøger at komme til start trods de kedelige nyheder, men det kræver velvilje fra de konkurrerende hold.

 

”Nu må vi ud og spørge pænt om lov for at låne cykler hos de andre mandskaber, og heldigvis er alle solidariske og forsøger at hjælpe, hvor de kan. Tyveriet er naturligvis politianmeldt, og vi håber på en hurtig opklaring, men vi frygter, at cyklerne allerede er ude af landet,” lyder det fra Daniel Foder.

 

Sidste år under PostNord Danmark Rundt fik et andet dansk kontinentalhold, det nu lukkede Giant-Castelli, stjålet deres enkeltstartscykler natten før løbets enkeltstart.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG