Vaughters: Martinez bliver blandt de bedste etapeløbsryttere i verden
20. maj 2018 13:38 af Mathias Mundbjerg Foto: Sirotti

EF Education-chefen er fuld af lovprisninger af Daniel Felipe Martinez efter colombianerens tredjeplads i Tour of California.

Tour of California blev en kæmpe colombiansk folkefest. Egan Bernal vandt to etaper og den samlede sejr, mens Fernando Gaviria noterede sig for hele tre etapesejre og løbets grønne pointtrøje. I skyggen af de to superstjerner leverede EF Educations colombianer Daniel Felipe Martinez dog også mere end hæderlige resultater, da det blev til en samlet tredjeplads bag Bernal og Tejay van Garderen.

 

”Det er et meget vigtigt resultat for mig. Det er mit største resultat i karrieren,” siger Daniel Felipe Martinez i en pressemeddelelse.

 

Det er Martinez’ første år på WorldTouren, og han er endnu blot 22 år gammel. Derfor kan der vente en særdeles lovende fremtid for den eksplosive klatrer, og hans arbejdsgiver lægger ikke skjul på sine forventninger til de kommende sæsoner.

 

”Dani er et meget undervurderet talent. Der var mange 22-årige, der blev hypet langt mere op til dette løb, end han gjorde. Det forstår jeg ikke helt hvorfor. Under alle omstændigheder er dette blot begyndelsen for ham. Om seks-syv år er han en af de bedste etapeløbsryttere i verden,” forudser EF Education-direktør Jonathan Vaughters.

 

Daniel Felipe Martinez har endnu ikke nogen sejre som professionel. I denne sæson har han dog opnået hæderlige placeringer i både Vuelta Ciclista a Catalunya og Tour de Romandie.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG