Van der Breggen forlænger med Boels-Dolmans
22. juni 2018 10:43 af Mathias Mundbjerg Foto: Boels-Dolmans Cycling Team

Verdens formentlig bedste kvindelige cykelrytter tager to år mere på Boels-Dolmans.

Det var ikke småting, Anna van der Breggen havde vundet, da hun for halvandet år siden skiftede til Boels-Dolmans efter tre år på Rabobank-holdet. Når en stor rytter forlader de vante rammer er det altid forbundet med lidt usikkerhed, om hun nu også kan fortsætte med at præstere med det nye setup. Det har der dog absolut ikke været nogen problemer med, og derfor har parterne nu valgt at forlænge samarbejdet med yderligere to sæsoner.

 

”Jeg er glad for at have forlænget med Boels-Dolmans. Holdet, staben og de dedikerede sponsorer er en enorm støtte, når vi forsøger at udføre det maksimalt opnåelige. Jeg føler mig hjemme på holdet, og jeg kan ikke vente med at fortsætte kampen for endnu mere succes i de kommende år,” siger Anna van der Breggen om aftalen.

 

Den olympiske mester er ikke ene om at være tilfreds. Med Ardenner-hattrick, Giro-sejr og Flandern Rundt-triumf har van der Breggen gjort sit til at fylde pokalskabet på det hollandske storhold, som ser frem til endnu flere trofæer.

 

”Anna er ikke bare en meget talentfuld rytter, hun er også en holdspiller og et stort aktiv for holdet som person. Når man har muligheden for at forlænge med den bedste rytter i feltet, behøver man ikke meget betænkningstid,” siger holdets manager, Danny Stam.

 

Anna van der Breggens første opgave efter forlængelsen bliver de hollandske mesterskaber, som løber af stablen i næste uge.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG