Van Avermaet: Stort at vinde WorldTouren
04. december 2017 11:08 af Christian BergFoto: A.S.O.

Den belgiske brostensspecialist formåede endelig at bevise for omverdenen, at han er blandt de bedste rytter i verdenen.

I foråret var Greg Van Avermaet helt ustoppelig, og han vandt mange store sejre. Han vandt Omloop Het Nieuwsblad, E3 Harelbeke, og Gent-Wevelgem, inden han tog sin første monumentsejr, da han vandt Paris-Roubaix.

 

Alle disse resultater medførte desuden, at Van Avermaet vandt WorldTour-ranglisten foran Chris Froome, Tom Dumoulin og Peter Sagan. BMC-rytteren vandt ikke et eneste løb efter Tour de Luxembourg i juni, men alligevel formåede han at forsvare sin føring.

 

”For mig blev det en stor ting. Det er gennem hele året, og jeg ved, hvor svært det er at vinde den, da der er ryttere som Froome og Sagan, der altid er med fremme og samler point. Det er en stor ting at vinde, og det er dejligt at vinde den, da man gerne vil bevise over for sig selv, at man er den stærkeste rytter i verden,” siger Van Avermaet til Procycling.

 

”Ranglisten giver et godt billede af en rytters værdi, og jeg synes, at jeg er en af de bedste. Folk må selv bestemme, hvem, de synes, er den stærkeste, men jeg har nogle store forcer, og jeg er i stand til at slå mange af de gutter.”

 

Greg Van Avermaet vandt WorldTour-ranglisten med 3.582 point tæt forfulgt af Chris Froome, der sluttede på 3.452 point.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk