Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Foto: Sirotti

Valgren: Nu skal jeg mindst i top fem

Del på Twitter
Del på Facebook

12.08.2017 kl. 18:07 af Mathias Mundbjerg.

Det har givet Michael Valgren blod på tanden, at han var så stærk i dag. Dette lover godt for den sidste etape, hvor han ikke vil overhales indenom.

Tim Wellens endte med at tage sejren foran Tom Dumoulin på sjette etape af BinckBank Tour, men få sekunder efter dem kom Michael Valgren i mål på en mere end godkendt sjetteplads.

 

”Det var en virkelig lang og hård dag på grund af regnen og det dårlige vejr. Jeg havde rigtigt gode ben i dag og havde det meget bedre end i går. Så jeg er glad for, at jeg var med i front på den sidste del af etapen. Jeg kunne ikke følge Wellens og Dumoulin, da de angreb, men jeg var stadig med i den næste gruppe, og jeg synes, jeg var en af de stærkeste,” siger Michael Valgren efter etapen.

 

Det dårlige vejr gjorde det nødvendigt med maksimal støtte fra holdkammeraterne, og Valgren sender også en hjertelig tak i deres retning.

 

”Det var en god dag for mig, men også for holdet. Drengene hjalp mig så meget som muligt ved at hente vand, hjælpe mig med mit tøj og placere mig i feltet. Så jeg siger mange tak til mit hold.”

 

Valgren er nu nummer fem i klassementet - kun overgået af store navne som Dumoulin, Wellens, van Avermaet og Stuyven, men danskeren er ikke let at imponere, og han vil ikke overhales på sidstedagen.

 

”Der er én dag tilbage, hvor jeg håber at forsvare min femteplads eller måske endda tilkæmpe mig noget mere. Det ville være virkelig fedt. Lige nu er jeg træt ligesom alle andre. Det gælder om at restituere ordentligt, og så må vi se, hvordan det går i morgen,” lyder det altså fra Michael Valgren.

 

Løbets sidste etape er 193,5 kilometer lang og går fra Essen til Geraardsbergen.

LÆS OGSÅ:

Hansen er klar: Håber Fabio er klar »

Aru: Min fremtid starter efter Madrid »

Fuglsang tilbage på cyklen hurtigere end forventet »

Astana henter lovende klatrer »

Valgren avancerer på WorldTouren »

SENESTE

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk