Feltet.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart.
ACCEPTÈR COOKIES » LÆS MERE »

Ullrich afstår løbspost efter hård mediekritik

Del på Twitter
Del på Facebook

19.05.2017 kl. 15:34 af Christian Berg.

Tyske Jan Ullrich skal ikke være sportslig direktør i Rund um Köln alligevel.

Om under en månen skydes det traditionsrige tyske løb, Rund um Köln, i gang. Det var planen, at den tidligere Tour de France-vinder Jan Ullrich skulle have været sportslig direktør, men nu træder den 43-årige ned fra posten bare fire dage efter, det blev offentliggjort.

 

Den tyske presse har tidligere været benhård over for cykelsporten på grund af dopingproblematikken. De begyndte først at sende Tour de France igen i 2015 efter flere års pause, og en af de personer, kritikken har ramt hårdest er Ullrich. Det er også på grund af medierne, at han trækker sig fra rollen i løbet.

 

”En lille del af medierne kunne tydeligvis ikke håndtere det, så efter at have snakket med arrangøren, træder jeg ned fra min rolle. Jeg vil ikke skade løbet,” skriver han sin Facebook-side.

 

”Jeg tog posten for at gøre Artur (Tabat - løbsarrangør, red.) en tjeneste. Jeg ville aldrig selv vende tilbage til den professionelle sport, da jeg ikke har behov for figurere på denne scene.”

 

I 2003 stillede Jan Ullrich selv til start i det tyske endagsløb for Bianchi-mandskabet og vandt løbet. Det var hans først løb efter seks måneders udelukkelse, og nu her 14 år senere ønsker tyskeren alle et godt Rund um Köln.


”På trods af det hele vil jeg naturligvis ønske alle deltagere, hvermand og proffer et succesfuldt og styrtfrit løb. Jeg håber, at tilskuerne har det meget sjovt til denne cykelfest.”

LÆS OGSÅ:

Ullrich: Det nuværende felt er rent »

Ullrich: Har meldt mig ud af cykelverdenen »

Mads Würtz tager flot andenplads i Rund um Köln »

Optakt: Rund um Köln »

Jan Ullrich sportslig leder af Rund um Köln »

SENESTE

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk