Trek - Segafredo fuldender 2018-truppen
02. oktober 2017 18:46 af Anders Schelde Mai Foto: Christian Kjær/Feltet.dk

Tsgabu Grmay og Nicola Conci bliver Trek - Segafredos sidste nyerhvervelser inden næste sæson.

Med offentliggørelsen af Tsgabu Grmay og Nicola Conci ender Trek - Segafredo på 28 ryttere, når 2018-sæsonen skal skydes i gang. Den 26-årige Grmay kommer til holdet fra Bahrain-Merida og kørte inden da to år på Lampre-Merida. Han kørte i år et af karrierens største resultater hjem, da han sluttede på en samlet femteplads det stærkt besatte Tour of Oman

 

”Jeg er meget glad for dette skifte. Trek - Segafredo skilte sig virkelig ud, for de tilbyder en meget professionel rådgivning af deres atleter. Jeg føler mig sikker på, at jeg på dette hold kan fortsætte min udvikling som rytter under de bedste betingelser,” sagde Grmay i en pressemeddelelse.

 

Conci vil byggede videre på PostNord Danmark Rundt-præstation

Holdets anden nye rytter, Nicola Conci, har skrevet kontrakt efter en periode som stagiaire på holdet. Han var blandt andet med på det hold, som hjalp Mads Pedersen frem til den samlede sejr i PostNord Danmark Rundt. Den 20-årige Conci viste sig desuden flot frem tidligere på sæsonen, da han med en samlet syvendeplads blev bedste italiener i Baby Giroen.

 

”At blive professionel er en drøm for enhver ung rytter; at være i stand til at gøre det på et af de største hold i verden gør det endnu mere ufatteligt.”

 

”Jeg håber, at jeg kan gøre det godt de næste par år og være i stand til at hjælpe holdet, som jeg var det i PostNord Danmark Rundt, hvor Mads Pedersen vandt. Det var en fantastisk oplevelse,” sagde Conci.

 

En god blanding af ryttere

Holdmanager Luca Guercilena udtalte, at han er godt tilfreds med sammensætningen af Trek - Segafredos hold for 2018. Indeværende sæson blev sidste sæson for holdets helt store profil, Alberto Contador, men Guercilena føler sig sikker på, at holdet nok skal være konkurrencedygtige fra start til slut i 2018.

 

”Med Tsgabu og Nicola har vi fuldendt vores trup for næste år, og jeg må sige, at jeg stolt over det hold, som vi har sammensat. Vi kommer til at have 28 ryttere med 18 forskellige nationaliteter, som alle har deres egne styrker og evner, som vil komplimentere hinanden meget godt. Det vil gøre os i stand til at vise os frem gennem hele sæsonen,” sagde Luca Guercilena.

 

Få overblik over Trek - Segafredos ageren på transfermarkedet her.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG