Team VéloCONCEPT klar til Tour of Norway
16. maj 2017 13:35 af Mike Winther Hansen Foto: Martin Nørgaard og Dennis Boutrup

VéloCONCEPT har således truppen klar til Tour of Norway. Et løb, der får besøg af flere store mandskaber. Derfor håber holdet, at rollen som underdog, kan udnyttes undervejs.

Tour of Norway, der køres fra i morgen af og fem etaper frem, er kategoriseret som 2.HC kategori. Derfor, vil der være flere WorldTour-hold, at finde på startstregen i morgen.

 

Både Rasmus Guldhammer og den danske mester Alexander Kamp, er at finde i truppen. Guldhammer, der i øvrigt vandt to UCI-løb på bare to dage, sidst han var i Norge. Derfor håber holdet at udnytte stimen, samt rollen som underdog. Selvom modstanden, vil komme fra flere WorldTour-hold.

 

”Vi har gang i en god stime. For en gangs skyld er vores rolle, at vi er underdogs og måske kan vi drage fordel heraf. Det glæder jeg mig et sted til. Måske kan vi overraske og lave nogle gode resultater. Det tror jeg på, at vi kan, og hvis tingene flasker sig, er vi klar,” siger sportsdirektør Michael Skelde i en pressemeddelelse, og fortsætter.

 

”Vi har kunne redde kastanjerne ud, når vi ikke har gjort de rigtige ting, men vi har nok ikke så meget livline heroppe nu, når vi skal iscenesætte os selv. Så vi skal bruge de få muligheder, vi får, men hvis vi gør det, så tror jeg på, at vi kan køre med om sejren,” siger han.

 

De fem etaper køres i kuperet terræn, og ofte med korte stigninger op mod mål. Afslutninger, der passer både til Guldhammer og Kamp. Derfor håber holdet på, at de kan køre med om både etaper og klassementet.

 

”I min verden er det realistisk både at køre efter klassementet og efter etaper. Måske ikke alle etaper, men der er nogle hårde afslutninger, og der tror jeg, at både Kamp og Guldhammer kan køre med om sejren. Og så må vi om det lykkes at køre klassement eller nuppe en etape,” siger han,” slutter Skelde.

 

Første etape starter i morgen, i Hønefoss og sender rytterne ud på en 169 kilometer lang rute, der slutter med en stigning på 1,6 kilometer.

 

Foruden VéloCONCEPT, deltager Lasse Norman Hansen, for Aqua Blue Sport. Om danskerne kan hamle op med den helt store hjemmebane favorit, Edvald Boasson Hagen, vil tiden vise. Dog har både Jesper Hansen og Mads Pedersen, tidligere vist at man kan vinde over nordmændene, på deres hjemmebane.

 

Team VéloCONCEPT til Tour of Norway:

 

Rasmus Guldhammer, Alexander Kamp, Michael Reihs, Mads Rahbek, Nicolaj Moltke Steen og Mark Sehested Pedersen

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk