Team Virtu Cycling skal køre Tour des Fjords
22. februar 2018 18:30 af Andy Pedersen

Tour des Fjords løbet af stablen i slutningen af maj, og i den anledning har arranngørerne løbende offentliggjort deltagende mandskaber. Det gør de fortsat og den seneste udmelding sender et dansk mandskab til Norge.

Der er nemlig tale om det danske kontinental-mandskab Team Virtu Cycling, som for femte gang i holdets historie altså rejser til Norge for at deltage i løbet. Netop den norske scene havde mandskabet god succes på i sidste sæson, som bød på to UCI-sejre på de norske landeveje.

 

Det var danske Rasmus Guldhammer, som i starten af maj sidste år sejrede to dage i streg ved de to norske endagsløb GP Sundvolden og GP Ringerike. Dermed er det altså ikke helt uvant for mandskabet at tage sejre i Norge.

 

Derudover er løbet kendt for, at danske ryttere præsterer gode præstationer. Den nytilkomne Virtu-rytter Torkil Veyhe tog en fjerdeplads på første etape sidste år, mens den danske europamester Kasper Asgreen tog det samme på anden etape.

 

Foruden det danske mandskab har arrangørerne også offentliggjort, at Mitchelton-Scott, Sport Vlaanderen-Baloise og Nippo Vini Fantini skal køre med i løbet, som altså løber over tre dage. Det belgiske mandskab kommer som eksperter i løbet, da Dries Van Gestel sidste år kørte mandskabet direkte på det norske podium.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG