Stadig klassementshåb hos van Garderen
15. august 2017 16:56 af Andy PedersenFoto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari / Paolone / Spada

Amerikanske BMC Racing Team har allerede offentliggjort deres Vuelta a España-mandskab, og det indeholder flere profiler, herunder amerikanske Tejay van Garderen. Van Garderen skal køre sin 11 Grand Tour i det spanske.

Det bliver med lidt nedskruede forventninger, end man ellers tidligere har set fra amerikaneren, som ikke helt har lagt sig fast på, hvad han vil gøre med denne Grand Tour. Tre gange tidligere har han kørt Vueltaen, hvoraf hans første Grand Tour var netop 2010-udgaven af løbet. De to af gangene har han dog ikke gennemført.

 

“Vuelta a España var min første Grand Tour tilbage I 2010. Jeg elsker det varme vejr og den flotte spanske scene. Det er en hård rute med masser af opadgående afslutninger, som giver mange forskellige muligheder for angreb og en eksplosiv kørerstil,” siger Tejay van Garderen i en pressemeddelelse.

 

Forhåbningerne er et godt resultat i klassementet og måske sågar kampen om en etapesejr i løbet, hvor han ikke tidligere hverken har været tæt på et topresultat på en etape eller et klassement.

 

”Jeg vil gerne prøve at klatre så højt som muligt i klassementet, og forhåbentlig også slås med om en etapesejr. Vi har også et stærkt hold at udfordre med i holdkonkurrencen, som vil være en stor ære at vinde,” siger van Garderen yderligere.

 

SKAL VAN GARDEREN MED PÅ DIT VUELTA-MANAGERHOLD?

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk