Spratt: Jeg blev ikke holdt så meget øje med
22. maj 2018 22:33 af Mathias Mundbjerg Foto: Orica-Scott

Amanda Spratt mener, at en del af grunden til hendes sejr skal findes i hendes prominente holdkammerater, som konkurrenterne fokuserede på.

Efter næsten en halv etape alene i front kunne Amanda Spratt strække armene i vejret som vinder af Emakumeen Bira. Konkurrenterne kom aldrig rigtigt tæt på, og da Mitchelton-Scott var det eneste hold, der var stærkt nok til at køre udbruddet ind, var der aldrig nogen, der kom i nærheden af Spratt.

 

”Jeg er meget glad. Vi kom hertil med fine muligheder i klassementet med Annemiek [van Vleuten], Georgia [Williams] og mig. Jeg var nok den, som der ikke blev holdt så meget øje med, og det udnyttede jeg til min fordel,” siger Amanda Spratt efter sejren.

 

Navnkundige konkurrenter som Alsleigh Moolman og Anna van der Breggen blev hurtigt isolerede, mens Mitchelton-Scott var talstærkt til stede. Derfor var det nærmest umuligt for konkurrenterne at slippe væk.

 

”Vi brugte virkelig vores overtal og isolerede dem. Vi kunne ikke have ønsket os en bedre dag,” lyder det fra Spratt.

 

Sejren er Amanda Spratts anden etapeløbssejr i denne sæson, da hun også vandt Tour Down Under på hjemmebane tilbage i januar. Derudover kom hun i top fem i samtlige af de tre Ardenner-klassikere.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

TORSDAG