Sky bekræfter: Leonardo Basso fuldender holdet
05. december 2017 18:46 af Frederik ZeunerFoto: Unipublic

Team Sky bekræfter i dag, at de har hentet 23-årige Leonardo Basso til holdet. Dermed er deres 30-mand store trup komplet. 

For en uges tid siden gik rygterne på, at Team Sky havde hentet endnu en rytter til holdet i form af 23-årige Leonardo Basso. I dag bekræfter holdet så i en pressemeddelelse, at de har skrevet under med italieneren. Han bliver dermed den ottende tilføjelse til holdet i 2018, der kommer til at nå op på 30 ryttere.

 

Leonardo Basso tiltræder holdet fra det italienske kontinentalhold General Store, og han bliver dermed den femte rytter, der kommer til holdet uden World Tour erfaring. De fire andre er Egan Bernal, Kristoffer Halvorsen, Chris Lawless og Pavel Sivakov. Den 23-årige rytter ser da også frem til at komme op på højeste niveau:

 

”At komme til Team Sky er en drøm der går i opfyldelse. Mit hovedfokus er at hjælpe holdet så godt jeg kan. Jeg vil lære alt om jobbet og om, hvad det vil sige at være professionel cykelrytter. Jeg vil lære så meget som muligt fra mine holdkammerater og rykke mit niveau dag for dag,” siger Leonardo Basso i en pressemeddelelse fra holdet.

 

Holdets sportsdirektør Dario Cioni er også glad for tilføjelsen af sin unge landsmand:

 

”Vi er rigtig glade for at se Leonardo blive professionel hos os næste år. Han har stort potentiale og vi ønsker at se hvor langt vi kan nå, når vi arbejder sammen. Han er ikke en ægte sprinter. Han kan overleve puncheur-stigningerne og vinde spurter i mindre grupper. Sådan har vi set ham skaffe resultater de senere år. Han er helt sikkert endnu en god tilføjelse til gruppen af unge ryttere der udvikler sig på holdet,” siger Dario Cioni i pressemeddelelsen.

 

Med tilføjelsen af Leonardo Basso er holdet oppe på 30 ryttere - det maksimalt tilladte på World Touren. Det går ellers i mod den tendens, der har hersket denne vinter, hvor flere af World Tour-holdene har nedjusteret antallet af ryttere.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk