Skelde: Kamp kan køre op mod de bedste
17. maj 2018 20:30 af Andy PedersenFoto: Team Virtu Cycling

Alexander Kamp viste endnu engang, at han er i glimrende form for tiden, da han i dag tog en sjetteplads på anden etape af Tour of Norway, som sluttede med en mindre stigning op til Asker. Danskeren er i en drømmeform fortæller hans mandskab.

Team Virtu Cycling er i disse dage med til Tour of Norway, hvor de håber på at kunne høste gode resultater i det norske løb, som bedst kan betegnes som landets svar på PostNord Danmark Rundt.

 

Blandt de ryttere, som Team Virtu Cycling har med til løbet, er danske Alexander Kamp, som på det seneste har udvist god form i de norske løb med sejr i Sundvolden GP og en andenplads i Ringerike GP. Han lykkedes i dag med at komme i top-10 i Tour of Norway.

 

Sportsdirektør Michael Skelde er meget tilfreds med dagens præstation, som, han mener, var et resultat af godt holdarbejde.

 

“Kamp er, hvor vi drømmer om, han skal være. Han viste i dag, at han kan køre op med de bedste.  Man kunne ikke vinde løbet i dag, men man kunne tabe det, og for ham var det vigtigt, ikke at tabe dumme sekunder. Det skal han også undgå på de næste to etaper, før det skal afgøres søndag, og efter i dag har alle troen på, at det kan lade sig gøre at levere et rigtig godt resultat,” siger Skelde til holdets hjemmeside.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk