Skelde: Guldhammer var stærkeste mand
12. august 2017 17:53 af Mathias Mundbjerg Foto: Marcello Bergamo

Rasmus Guldhammer var i prominent selskab i finalen på kongeetapen i Czech Cycling Tour. Alligevel mener hans sportsdirektør, at VéloCONCEPT-rytteren var stærkest af alle.

Mod afslutningen af etapen sad Rasmus Guldhammer i en fornem firemandsgruppe med Josef Cerny, Jan Barta og Jan Hirt.

 

”De kører væk, og de andre vil ikke føre med Rasmus, så han kører alt, hvad han kan over bakken, og de har 20 sekunder på toppen. Med 3,5 km til mål stikker Jan Barta, og han sidder med 50 meter, indtil Cerny henter ham på de sidste 500 meter,” siger sportsdirektør på Team VéloCONCEPT Michael Skelde om afslutningen på etapen, som trods det fornemme resultat fornemmer, at det måske kunne være blevet til endnu mere.

 

”Det var rart nok at være i et selskab med Barta og Hirt, der blev 12’er i Giro’en. De er blandt de bedste til det her, og Rasmus kører lige op med dem, og på dagen var han nok den stærkeste. Det er lidt fedt, men det er bare ikke altid, man får mest ud af det som den stærkeste, men sådan er det,” lyder det fra Skelde.

 

Med den flotte etape tager Guldhammer også et ordentligt spring frem i klassementet, men kampen er ikke slut endnu. Dagens præstation må have givet selvtillid, og nu vil holdet have endnu mere søndag.

 

”Vi skal se, hvordan løbet udvikler sig og støtte op omkring Rasmus. Jeg er i tvivl om, hvor hård den afsluttende stigning er, men desværre slutter vi ikke opad. Vi er fortrøstningsfulde og tror på det. Lad os spille højt spil og se, om vi ikke kan gå efter sejren. Der er ingen grund til at stoppe nu,” animerer VéloCONCEPT-sportsdirektøren.

 

Søndagens etape er den fjerde og sidste i Czech Cycling Tour.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG