Skelde: Det er en helt fantastisk dag
20. maj 2018 17:54 af Marcus Bjelskou Foto: Oliver Grenaa Visuals

Sportsdirektør på Team Virtu Cycling, Michael Skelde er ovenud begejstret for Alexander Kamps flotte præstation. 

Det blev en stor dag for Team Virtu Cycling, da holdet tog etapesejren og andenpladsen på podiet i det samlede klassement. Tour of Norway blev dermed en succes, og særligt holdets samlede indsats har været rigtig god, mener sportsdirektøren.       

 

“Det er en helt fantastisk dag. Vi har kørt rigtig, rigtig godt hele ugen heroppe, og i dag sætter vi prikken over i’et. I går fortalte jeg drengene, at de har gjort det fantastisk, og jeg sagde til dem, at jeg håber, at de vil følge det op i dag og holde sig til planen, og det gjorde de alle sammen,” siger 

Skelde til holdets hjemmeside.  

 

Alexander Kamp taber Tour of Norway med syv sekunder til Eduard Prades(Euskadi-Murias), på grund af et styrt i går, men resultatet er alligevel helt godkendt.  

 

“Det er de dumme syv sekunder, som han taber i går pga. af styrtet et par km fra mål, der gør, at han ikke vinder. Vi har diskuteret en evt. neutralisering af tidsforskelle med kommissærerne, men de har holdt fast, så lige nu skal vi se på det positive, i stedet for at græde over, at vi ikke vinder sammenlagt. Vi har kørt et fantastisk cykelløb, og det her er et helt fantastisk resultat, og det kan ikke være bedre,” siger Skelde til holdets hjemmeside.  

 

“Jeg oplevede et hold, der bakkede 100 procent op om Kamp hele vejen. Alle havde en rolle, og alle udfyldte den, ligesom vi havde drømt om. Og da Kamp bliver afleveret sidste gang, så var det op til ham selv, og det er jo en fantastisk flot sejr,” siger Skelde til holdets hjemmeside.  

 

Det var planen, at Alexander Kamp skulle toppe i Tour of Norway og gøre sig gældende blandt de bedste.  

 

“Kamp havde ikke kunnet gøre det her uden holdets hjælp, og det er fantastisk at være omgivet af så dygtige ryttere og folk. Når det så er sagt, så har Kamp forberedt sig bedre end nogensinde. Lige siden Normandiet har alt handlet om Tour of Norway for ham, og jeg ved, hvor hårdt han har arbejdet. Jeg beundrer ham for det, for han har virkelig arbejdet 110 procent for det, og at det så lykkes, det er imponerende. Så jeg vil ikke sige, at jeg er overrasket over resultatet, tværtimod havde jeg regnet med, at han var blandt de bedste heroppe, og det viste han sig også at være. Det her er en kæmpe sejr for ham,” siger Skelde til holdets hjemmeside.  

 

 

Foto: Mario Stiehl

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG