Skadet Trentin: Jeg forholder mig i ro og kan ikke gøre så meget
10. januar 2018 07:00 af Mathias Høj Foto: Iri Greco / BrakeThrough Media

En almindelig lørdags træningstur i Frankrig blev meget brat dramatisk for Mitchelton-SCOTT’s nyindkøbte, Matteo Trentin, da italieneren røg en tur i asfalten.

Det australske hold Mitchelton-SCOTT er så småt ved at gøre sig klar til sæsonstarten, når det går løs på hjemmebane ved 1. etape af Tour Down Under den 16. januar 2018. Holdet fik dog en trist melding fra Frankrig i lørdags, da holdets nyindkøbte klassikerspecialist Matteo Trentin styrtede på en træningstur med Philippe Gilbert og Amaël Moinard.

 

Trentin styrtede solo på en nedkørsel og ramte derefter ind i en stenmur, hvilket resulterede i en tur på hospitalet i Monaco. Scanningerne viste således et brækket ribben samt overfladiske sår. Den 28-årige italiener forsøgte at komme på cyklen igen, men måtte overgive sig til smerten.

 

”Da jeg følte mig mere eller mindre okay, besluttede jeg at forsøge at cykle hjem, men efter et minut forstod jeg at noget var galt, da jeg havde vejrtrækningsproblemer. Min kæreste hentede mig derefter og kørte mig på hospitalet i Monaco,” siger Trentin.


Lægen vil afvente yderligere vurdering

Mitchelton-SCOTT’s hovedlæge, Robbart van Linschoten, har draget en konklusion på italieneren’s styrt, der umiddelbart ikke lyder alt for alvorlig.

 

”Matteo Trentin havde et styrt på en træningstur, hvilket resulterede i at det femte højre ribben er brækket. Han behøver derfor 10 dages hvil før en yderligere vurdering kan foretages,” siger Linschoten.

 

Den 28-årige italiener, der med en fortid hos Quick-Step Floors samt 20 sejre i karrieren, hvoraf fire etapesejre i Vuelta a España sidste år og to etapesejre i Tour de France, må derfor tage et hvil. Det kan han jo passende bruge på at heppe på sine nye holdkammerater, når det går løs i Tour Down Under i Australien natten til tirsdag. 

HUSK AT SÆTTE DIT MANAGERHOLD TIL TOUR DOWN UNDER

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG