Sagan: Du skal forsøge at gøre løbet spændende
11. juni 2018 19:32 af Marcus Bjelskou Foto: A.S.O.

Slovakken måtte nøjes med en tredjeplads ovenpå gårsdagens sejr, da han ikke kunne passere Sonny Colbrelli. Peter Sagan havde faktisk allerede forsøgt at slippe væk fra feltet, på trods af en afslutning der passede ham perfekt. Løbet skal nemlig være spændende for tilskuerne, mener den tredobbelte verdensmester.  

I går tog Peter Sagan sin etapesejr nummer 16 i Schweiz Rundt, og løbet må dermed siges at passe ham perfekt. Dagens afslutning mindende om den på anden etape, hvor Sagan timede sin spurt til perfektion, da han udnyttede slipstrømmen på Fernando Gavirias høje topfart og passerede colombianeren på de sidste 50 meter.       

 

Verdensmesteren overraskede imidlertid på dagens etape, da han med seks kilometer til mål angreb og forsøgte at komme spurten i forkøbet. Team Sunweb var dog årvågne, og kørte ham hurtigt ind igen. Angrebet kan dog undre, når nu afslutningen passede ham så godt, og han dagen forinden viste, at han kunne slå Gaviria i en kaotisk spurt.   

 

For Peter Sagan handler det derimod om at gøre løbet begivenhedsrigt for tilskuerne og det skal være spændende at se cykelløb, mener han.

 

“Det var endnu et godt løb i dag, og endnu engang gjorde vi vores bedste. Alle på holdet arbejdede hårdt for at beskytte mig og positionere mig til finalen. På den sidste stigning, prøvede jeg at angribe alene, men jeg blev hentet igen. Men nogle gange skal du også forsøge at gøre løbet mere spændende og give noget spænding til tilskuerne. Løbet er ikke ovre endnu, vi har seks etaper mere til at gøre brug af vores chancer,” siger Peter Sagan til holdets hjemmeside. 

 

I morgen køres 4. etape af Schweiz Rundt, hvor den syv kilometer lange stigning og efterfølgende nedkørsel kort før mål gør etapen ganske uforudsigelig. Du kan læse vores optakt her.  

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG