Sæt dit hold - 13 timer til Critérium du Dauphiné starter
03. juni 2018 09:33 af Jesper Johannesen Foto: A.S.O

Feltet.dk har åbnet endnu et managerspil. Denne gang er det til etapeløbet Critérium du Dauphiné, som Jakob Fuglsang vandt sidste år. 

Deltag i Critérium du Dauphiné-managerspillet, som starter søndag den 3. juni klokken 12.30. Spillet slutter søndag den 10. juni. 


Du skal sammensætte et hold bestående af 8 ryttere ud fra de hold, som kører løbet i virkelighedens verden. Du har 18 millioner kroner til at udvælge dine ryttere. Du kan ændre på holdet frem til spilstart, derefter låses spillet og så kan du ikke længere ændre på holdet eller skifte kaptajn undervejs i spillet. 


Det koster 49,- kroner per hold, som du opretter i managerspillet. Du kan hele tiden på forsiden følge, hvor mange hold, der er tilmeldt til spillet.  

Nye betalingsmuligheder og mobilvenligt design
Managerspillene er i øjeblikket under udvikling på Feltet.dk, og vi har netop lanceret nye funktioner, hvor det er muligheder at betaling med endnu flere betalingskort, Mobilepay samt PayPal. Managerspillene vil indenfor de kommende uger blive lanceret i en mobilvenlig version også. 

Kontante præmier
I managerspillet har du mulighed for at vinde kontante præmier, hvis du opnår en top ti placering i managerspillet, så vil du vinde kontanter. I spillet vokser puljen med 25 kroner pr. tilmelding.


Hvem vælger du?
 

TILMELD DIT ELLER DINE HOLD HER

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG