Rui Costa er glad for mere frihed på UAE Team Emirates
22. februar 2018 21:00 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Verdensmesteren fra Firenze i 2013, portugisiske Rui Costa, er klar til endnu en sæson i det professionelle felt. Her håber han at drage fordel af, at hans UAE Team Emirates-hold har hentet nye kaptajner til at bære de store resultater.

Han føler nemlig, at han de seneste sæsoner har lidt under et for højt pres på sig selv. Derfor var det en lettelse for ham, at mandskabet forud for denne sæson hentede norske Alexander Kristoff, Fabio Aru og Daniel Martin.

 

Det kommer til at give ham frihed til at kunne køre sine egne chancer på udvalgte tidspunkter, uden at holdet satser alle deres penge på ham. Derudover fortæller han, at han forhåbentlig skal køre Tour de France eller Vuelta a España, hvor han håber på markant mere held end tidligere år.

 

”Vi ser stille og roligt på det, Fabio Aru kommer til Giroen. Jeg kommer ikke til at køre løbet, så måske det handler om Touren eller Vueltaen i stedet. I Touren har jeg kun deltaget med uheld. Jeg glæder mig til at se, hvordan det går i 2018, hvor jeg håber at se den bedste version af mig. Jeg håber, at heldet vender,” siger Costa til Marca.com.

 

Rui Costa har startet sæsonen med et godt tempo. Han blev nummer 8 på fjerde etape i Tour Down Under, mens Tour of Oman bød på en samlet tiende plads for ham.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG