Rohan Dennis efter hattrick: Et anderledes løb
06. januar 2018 18:51 af Henriette Brandt Foto: A.S.O.

Med tre australske mesterskaber i træk cementerede Rohan Dennis i går sin rolle som en af verdens bedste enkeltstartsryttere. I morgen køres der linjeløb, og her håber han bare at komme igennem.

Rohan Dennis kørte den 40,9 kilometer lange enkelstartsrute over et minut hurtigere end nummer to, Luke Durbridge (Mitchelton-Scott), mens BMC-holdkammeraten, Richie Porte, blev treer, et minut og 44 sekunder efter Rohan Dennis.

 

"Jeg er meget glad. Det var et anderledes løb i år i forhold til træningen. Jeg har været i Europa meget længere, og jeg var bekymret for varmen og hvordan jeg ville håndtere det," lyder det fra den tredobbelte enkeltstartsmester, som selvfølgelig er stolt over at skulle bære mesterskabstrøjen endnu en sæson.

 

Selvom hans sejr virker temmelig overbevisende, når man ser på tiderne, så fastslår Rohan Dennis, at kampen om mesterskabet skam er hård.

 

"Det er svært at vinde over folk som Richie Porte, Luke Durbridge (Mitchelton-Scott) og Miles Scotson, som er på vej og som bliver bedre år for år. Det er ikke nogen let sejr."

 

I morgen gælder det så linjeløbet, og her har Rohan Dennis og BMC Racing Team flere skud i bøssen.

 

"Vi har Richie Porte, Simon Gerrans og den forsvarende mester, Miles Scotson, så jeg er ikke sikker på, hvad planen er i øjeblikket. Jeg selv er kommet for at få en god start forud for Santos Tour Down Under, så forhåbentlig kommer jeg rent faktisk til at gennemføre linjeløbet! " lyder det, idet han tilføjer, at selvom BMC måske er i undertal i sammenligning med de andre hold, så har de kvaliteten til at vinde mesterskabet og trøjen.

 

Richie Porte, som i enkeltstarten måtte se sig distanceret af Rohan Dennis og Luke Durbridge, er alligevel godt tilfreds med sin præstation, og han glæder sig til linjeløbet.

 

"Jeg har nydt de seneste to måneder, er i form og rask, og så med resultater allerede i januar. I cukling er du kun så god som din seneste præstation. Enkeltstarten viste, at vi er i god form forud for linjeløbet på søndag, og jeg glæder mig til at køre med Simon Gerrans i stedet for mod ham," siger han forud for morgendagens løb.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG