Rivera: Har aldrig prøvet denne oplevelse før
18. juni 2018 14:00 af Andy PedersenFoto: A.S.O. / A.Broadway

OVO Energy Women’s Tour sluttede i går med en sejr til Coryn Rivera i klassementet efter en hård sidste etape, hvor flere favoritter forsøgte at angribe hende og tage sejren fra hende. Med hjælp fra hendes hold lykkedes det dog at fastholde sejren.

Se højdepunkterne af 5. etape af OVO Energy Womens Tour

Hun roser sit mandskab for at udvise stor kontrol i løbet af ugen, hvor de forholdt sig rolig ligesom hun også selv gjorde. Hun fortæller yderligere, at hun var meget tilfreds med, hvordan holdet støttede hende, hvilket var noget, som hun ikke havde regnet med.

 

“At være i førertrøjen handler om at være rolig og i kontrol, hvilket hele holdet var igennem hele ugen. Det var en svær etape, men vi satte farten på stigningerne og var i en god position hele dagen. Det er noget specielt og nyt for mig,” siger Rivera i en pressemeddelelse.

 

Derudover fortæller hun, at hun er meget stolt af det arbejde, som er blevet leveret, både af hende selv og resten af mandskabet.

 

”Jeg er meget stolt af det arbejde, jeg har stoppet ind i det og det arbejde, som holdet har leveret. Vi spillede vores styrker på de indlagte spurter, da vi vidste at løbet ville handle om sekunder, hvilket gjorde at vi leverede energien tidligt i løbet,” siger hun.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG