Richie Porte forventer en afgørelse på Willunga Hill
17. januar 2018 21:05 af Christian Lundtoft Nielsen Foto: Sirotti

Forhåndsfavoritten og den forsvarende vinder forventer, at Tour Down Under bliver afgjort på 5. etapes afslutning på Willunga Hill.

Vi har ikke set ham helt fremme endnu. Richie Porte (BMC Racing Team) har imidlertid stadig den samlede sejr i Tour Down Under indenfor sin rækkevidde.

 

Selvom 2. etape havde potentialet til at skabe ravage i klassementet, endte det alligevel i en massespurt i byen Stirling. Her trillede Richie Porte stille og roligt i mål med feltet i samme tid som vinderen Caleb Ewan (Michelton-Scott).

 

Porte har sine øjne fast rettet mod femte etape, som slutter på toppen af Willunga Hill - en bakke som tidligere har haft afgørende betydning for fordelingen af podiepladser i det australske etapeløb. Bonussekunderne på de første etaper kan dog få afgørende betydning, vurderer Richie Porte:

 

”Sidste år var mere skræddersyet til mig. I år er der en masse ryttere, som kan hente sekunder i de indlagte spurter. Hvis det hele kan blive afgjort på Willunga, vil jeg være glad”, udtaler Porte til Cyclingnews.

 

Da løbet sidste år skulle afgøres på Willunga Hill, var Riche Porte fuldkommen suveræn, da han i ensom majestæt vandt etapen med 20 sekunder ned til nærmeste forfølgere Nathan Haas og Esteban Chaves.

 

I år kan vi glæde os til, at feltet skal hele to gange over Willunga Hill, hvilket uden tvivl vil sprænge det endnu tætte klassement i små stykker. Kombineret med den stærke varme vil det utvivlsomt sætte den perfekte ramme for en afgørelse af løbet.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk