Rahbek slutter i top-15 i Antalya
25. februar 2018 18:26 af Andy Pedersen

Som på en hvilken som helst anden søndag i cykelverdenen er mange løb afsluttet, og dette gør sig også gældende for Tour of Antalya, hvor Team Herning CK Elite kunne slutte en flot uge af i UCI 2.2-løbet. Mads Rahbek slutter som nummer 14.

Dagens etape var 142 kilometer lang og gik fra turistbyen Side til Antalya-forstaden Lara. På forhånd var der lagt op til, at det var en flad etape, som skulle fordeles mellem de hurtige ryttere i feltet. For Herning CK Elite gjaldt det om at holde Rahbek beskyttet, mens man ville forsøge sig med at deltage i dagens udbrud.

 

Ganske atypisk kørtes de første 70 kilometer uden et udbrud, mens flere rytter forsøgte sig undervejs. Syv man lykkedes med at stikke afsted midtvejs på etapen, og her var Andreas Handberg Madsen med for Herning CK Elite.

 

De kom dog aldrig helt afsted, og feltet holdt dem i en kort snor. Derfor lykkedes det også for dem at hente udbruddet inden de blev farlige for alvor, og derfor skulle løbet afgøres i en massespurt, hvor sejren gik til Matteo Moschetti fra Polartec-Kometa. Mads Rahbek sluttede i samme tid som hovedfeltet og kunne altså slutte på en yderst tilfredsstillende 14. plads.

 

"Drengene har kæmpet flot alle fire dage, og vi kommer herfra med flotte resultater. Det er fedt at se, at de stepper op og følger den plan vi lægger inden løbet. Vi har kørt som et hold hernede, vi har fået holdets første UCI-points og vi har fået vist holdets farver frem. Det synes jeg absolut vi kan være tilfredse med,” siger sportsdirektør Frederik Thalund i en pressemeddelelse.

 

Løbet blev vundet af russiske Artem Ovechkin.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG