Produktnyt: Assos - T.Mille bibshorts
19. maj 2017 13:24 af Jesper Johannesen

Assos har lanceret et par nye bibshorts, som hedder T.Mille. 

Er du til høj komfort, nyeste teknologi og bedste kvalitet til fornuftig pris, så tjek dette. Assos er kommet med en ny bibsshort som kaldes T.Mille bibshort. T.Mille er en videreudvikling af ASSOS T.Neopro, men med en bredere talje. Buksen kan både bruges til landevejscykling og MTB.
 

Indlægget i T.Mille er lavet med udgangspunkt i den nyeste S7 generation, som bruges i alle ASSOS´ shorts. Goldengate indlægget (ASSOS patent) er frit flydende i midten af buksen. Indlægget følger de bevægelser, der er ved hver pedal omdrejning, og minimerer derved friktion og giver maksimal komfort.

Assos har lavet disse cykelshorts af to tekstiler, tre vævninger og 13 stykker. Dette er med til at sørge for den høje komfort, hvor du ikke skal bekymre dig om hudirritation, grundet gnidninger mod huden fra stoffet kombineret med sved. 


ASSOS T.Mille koster vejlende 1.049 kroner og er allerede ude hos forhandlerne rundt i landet. Du kan læse mere på www.assos.com, hvor du også kan se hvem, der forhandler ASSOS i Danmark.Facts om Assos T.Mille
Farve: Sort
Vægt: 175gram
Pasform: Komfort fit
S7 indlæg = mindre genital pres
Færre syninger = mindre friktion
Mere ”soft” kompression
Bedre åndbarhedStørrelsesguide

Assos opgiver deres størrelsesguide med rytterens højde;

- Str. XS = 150 - 159 cm
- Str. S = 160 - 169 cm
- Str. M = 170 - 179 cm
- Str. L = 180 - 185 cm
- Str. XL = 186 - 190 cm
- Str. XLG = 191 - 195+ cm

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG